Джокович с жест към семейството на Бекер: Знаят, че могат да разчитат на мен за всичко

от в 22:24 на 01.07.2022
Мирела Николова

В края на април шесткратният шампион от Шлема Борис Бекер бе осъден на 2 години и половина лишаване от свобода, половината от които ще прекара в затвора. В периода от 2013 до 2016 г. германецът бе наставник на Новак Джокович, като двамата остават в добри отношения и след края на своето съвместно сътрудничество. Още в първите дни след новината сърбинът изрази състраданието си със споходилата бившия му треньор съдба, като наскоро той отново коментира темата. 

Ноле сподели, че не е имал възможността да комуникира пряко с легендарния тенисист, но е изпратил подкрепата си посредством близките му, които бяха специално поканени да присъстват в ложата на белградчанина по време на двубоите му от първи и втори кръг на Уимбълдън.

"Не съм общувал директно с него, но го правя чрез неговото семейство. Наистина се радвам, че предоставих шанс на приятелката и сина му Ноа да присъстват на първите ми срещи. Опитвам се да изразя подкрепата си към най-близките му, защото приемам Борис като част от семейството. Той определено е човек, когото силно уважавам и на когото много държа. 

Преживяхме много заедно по време на тези три години сътрудничество, като връзката ни датира още преди това. След като приключихме нашите професионални взаимоотношения, останахме близки. Сърцето ми се къса, когато видя какво се случва с него. Мога само да си представя колко е трудно за членовете на семейството му. Така че решението да ги поканя на турнира, беше малък жест на приятелство. Както той, така и те знаят, че могат да разчитат на мен за всичко", сподели световният №3.

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович с жест към семейството на Бекер: Знаят, че могат да разчитат на мен за всичко Мирела Николова
Теми:  
atp | борис бекер | любопитно | новак джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook