Джокович: Тайничко се надявам да завърша годината като №1 в света

от в 11:50 на 07.08.2018
Калоян Пламенов

Новак Джокович се надява да си върне първото място в световната до края на годината. Сърбинът спечели Уимбълдън и се завърна в топ 10 на световния тенис, а в оставащите турнири до края на годината няма да защитава никакви точки, което ще му позволи при отлични резултати да дръпне много в световната ранглиста. 

31-годишният тенисист оглави световния тенис за първи път през 2011 година, а между юли 2014 и ноември 2017 година задържа лидерската позиция преди да бъде изместен от Анди Мъри. 

"Първото място винаги е било моята цел", обяви Ноле пред Sport Klub.

"Тайно се надявам, че ще успея да завърша годината като лидер. Това обаче не зависи само от мен, разбира се. Зависи и от представянето на другите играчи, така че ще видим какво ще се получи". 

"Фактът, че нямам да защитавам никакви точки, със сигурност обаче ще бъде изцяло в моя полза и определено ме окуражава още повече". 

"Най-близката ми цел е да спечеля US Open и се надявам да триумфирам в този турнир. Участията ми в Торонто и Синсинати се надявам също да бъдат успешни за мен преди последния турнир от "Шлема" за годината". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Тайничко се надявам да завърша годината като №1 в света Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook