Джокович завърши групите в Лондон с перфектен актив (видео)

от в 23:33 на 16.11.2018
Калоян Пламенов

Новак Джокович победи Марин Чилич след 7:6(7), 6:2 в последната си среща от груповата фаза заключителния "Мастърс" турнир в Лондон.

Този мач на практика бе без значение, тъй като сърбинът си бе осигурил първото място в класирането на групата си, а хърватинът бе загубил всякакви шансове да се класира за 1/2-финалната фаза на турнира. Това е пети случай, когато Ноле печели и трите си мача в групата на тази надпревара (2012-14, '16, '18).

Така Джокера приключва участието си в групите на турнира с перфектен актив от шест спечелени и нито един загубен сет за трите си мача до момента, а утре ще се изправи срещу Кевин Андерсън в битка за място на финала.

Срещата между сърбина и хърватина продължи малко над час и половина, а в първия сет пробиви нямаше и всичко се реши след тайбрек в който Джокера регистрира минипробив за 8:7 и след това си взе точката на свой сервис, за да спечели самия сет.

Във втория сет Ноле проби в петия гейм, а след това затвърди пробива. Сърбинът стигна и до втори пробив - този път в седмия гейм и след това затвърди и него, за да спечели убедително втория сет и самия мач.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович завърши групите в Лондон с перфектен актив (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
лондон | марин чилич | новак джокович | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook