Джон Макенроу сравни Ема Радукану с Наоми Осака

от в 12:25 на 06.07.2021
Диана Андреева

Ема Радукану привлече вниманието към себе си през последните няколко седмици благодарение на страхотнити си изяви на трева. На Уимбълдън 2021 тя не само, че оправда очакванията към себе си, но и достигна до втората седмица на надпреварата. Там обаче тялото й не издържа на натоварването и я принуди да се оттегли, слагайки край на нейната приказка. 

Редица специалисти вярват, че бъдещето на британската тийнейджърка е светло. С мощните си удари и интензивно игра тя спечели сърцата на редица тенис фенове, а това включва и един от легендарнити състезатели - Джон Макенроу. В интервю той сподели мнението си за Ема, а ето какво точно е то:

"Съжалявам за случилото се с Ема. Тя правеше чудеса на корта, но физически все още не е готова за подобно натоварване. Тази ситуация ми напомни за времето, когато Наоми Осака изгря на голямата сцена, но не издържа, защото беше прекалено млада. Надявам се, че Радукану ще си вземе поука и ще продължи да се развива, защото със сигурност има огромен потенциал.", завърши Макенроу. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джон Макенроу сравни Ема Радукану с Наоми Осака Диана Андреева
Теми:  
джон макенроу | ема радукану | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook