Джуди Мъри: Никога няма да простя на Борис Бекер!

от в 06:57 на 03.07.2020
Калоян Пламенов

Майката на Анди Мъри - Джуди, признава че никога няма да прости на Борис Бекер за тежката психологическа травма, която германецът и е причинил преди години.

Легендата на тениса бе разкрил преди няколко години, че Анди няма да може да спечели нито един турнир от "Шлема", докато не се освободи от влиянието на майка си.

В крайна сметка британският тенисист напълно го опроверга и дори записа цели три триумфа в най-престижните турнири - два пъти на Уимбълдън през 2013 и 2016 година и веднъж на US Open през 2012 година.

"Никога няма да простя за това на Бекер! Тогава той дори не се извини и не разбра просто как изявленията му ме нараниха. Няколко години по-късно още помних думите му и още бях афектирана от тях", коментира майката на британеца.

"След като видях заглавието с неговите изказвания за мен, прибирайки се в къщи, не излизах три дни. Бях много разстроена. Беше ми наистина много тежко. Бекер все пак играе важна роля в световния тенис и тогава мислех, че хората ще го послушат за думите му и ще бъде тежко за мен. Но честно казано аз почти не ходих на турнири с Анди, а доста други тенисисти са придружавани от родителите си в турнирите от "Шлема" например.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джуди Мъри: Никога няма да простя на Борис Бекер! Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | борис бекер | джуди мъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook