Ема Радукану потвърди участие в два демонстративни турнира в края на годината

от в 19:12 на 11.10.2021
Владислав Риждов

Шампионката от US Open, Ема Радукану, добави нови два турнира към календара си в дебютния си сезон в WTA, като и двете надпревари са с демонстративен характер и ще се проведат през ноември и декември. Радукану планира да играе на турнирите в Москва, Трансилвания и Линц, преди да сложи край на сезона си.

Сега, тийнейджърската сензация ще излезе на корта на Champion Tennis Event в Лондон в края на месец ноември. Домакин на събитието ще бъде Royal Albert Hall, а в него ще вземат участие легенди като бившия номер едно на Великобритания Грег Руседски и шампионът от Уимбълдън 2001 година - Горан Иванишевич. Самата Радукану пък ще се изправи срещу все още неясен съперник в четвъртия ден от надпреварата. Месец по-късно за младата звезда предстои участие на друг демонстративен турнир - Mubadala World Tennis Championship, който се провежда в Абу Даби от 16 до 18 декември. А ето какво сподели световната №22 за предстоящото издание на турнира в Близкия Изток:

"Никога не съм била в Абу Даби и нямам търпение да отида да играя там. Знам, че ОАЕ празнуват своята 50-годишнина в началото на декември и съм сигурна, че там ще бъде невероятно. Също така съм разълнувана да изпитам всичко, което страната може да предложи както по време на турнира, така и в културно отношение".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ема Радукану потвърди участие в два демонстративни турнира в края на годината Владислав Риждов
Теми:  
champion tennis event | mubadala world tennis championship | wta | демонстративни турнири | ема радукану

Коментари





Следвайте ни в Facebook