Емоционално, сбогом, или поне частично такова!

от в 22:54 на 20.09.2020
В
Здравейте, читатели! Аз съм Валери (този който е В-то в името на сайта) и реално, какво да Ви кажа, сайтът се получи след една моя инициатива, веднага подкрепена от Марк и Калоян, впоследстиве и от Диди, като този наш проект бързо стана наше основно хоби. Едно незначително начинание, невино започнато и напълно направено от любов към спорта. Ние започнахме преди вече 21 месеца, но последните 9 такива нямаше да са толкова готини, забавни, разнообразни и, разбира се, пълноценни, ако не бяха Петър (Пешо), Макси, Анисия, Ради, Мирела и Катерина. На всеки от тях съм казвал колко много се радвам, че са част от нас, колко много държа на тях, и че винаги могат да разчитат на мен за всичко и винаги ще сме екип не само зад клавиатурата, а и занапред. Затова и НИЕ сме тук с едно обръщение от целия екип на сайта:

Мина много време, повечето, от което изтече в страхотни разговори между нас, пълни с майтапи, забавление и готини спомени. Написахме много статии или по-точно - 3924 статии. Писали сме навсякъде, в заведения, в дискотеки, по време на наши тенис мачове, в градския транспорт, по време на тестове, абсолютно навсякъде, и винаги сме го правили за вас, читателите. Винаги се опитвахме да бъдем най-актуалните, най-добрите и най-информиращите. И смело твърдим, че писахме едни от най-подробните статии, защото просто мислихме, че ако разквазваш за един мач, това трябва да бъде така, че читателят да се чувства сякаш го е изгледал. Разбира се, грешки имаше и то повече от необходимото, като ето и някои от най-добрите:

  • Заглавие на статия: "Марк пиши тук"

  • Яник Свинар, вместо Яник Синер

  • Около 1,000 пъти: думата състезател, писана съЗтезател,


И за цялото това време с тези 3924 статии успяхме да постигнем 900,000 преглеждания (899,405 към 00:00 на 21.09), както и над 250,000 коментари в дискусята. Искаме да отделим специално няколко реда за точно тези хора - те винаги са там, винаги участваха в игрите ни и най-важното, подкрепяха ни, помагаха и бяха там. Често те са ни мотивирали, давали са ни тласък и са ни помагали да се развием, затова и сме тук сега, на това ниво и сме им искрено благодарни. Освен на тях, роля имат и всички наши Facebook приятели, хора, които са ни чели, коментирали, критикували и "харесвали" статиите ни, вие реално бяхте нашите основни читатели, ,след тези в дискусията, и нищо от това нямаше да бъде възможно без Вас. Ако не бяха тенис групите, където участваме заедно, ако не бяха многото спорове, вечното наше качване на статии и, разбира се, вашето искане да узнаете всичко по най-актуалния начин. Благодарим Ви за това, на Вас и на всички останали, които бяха част от сайта, дали като потребители, дали като автори или като близки, които сме пренебрегвали, за да развиваме това наше начинание. Благодарим Ви, защото МВ, нямаше да е това, което е, без вас, по никакъв начин. Както каза Калоян преди време, сайтът отдавна не е Марк-Валери тенис свят, а е „Място за Всички”, Вие го направихте такова.

Защо казваме така - защото то прерасна в нещо голямо, нещо ново и със сигурност, за нас, повече от вълнуващо, а именно - MV Tennis World и Tennis.bg се обединяват, за да създадат нещо по-добро! 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Емоционално, сбогом, или поне частично такова! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook