Емоциите на един наранен шампион: Джокович със сериозно избухване (видео)

от в 20:19 на 31.07.2021
Калоян Соколов

Новак Джокович не познаваше вкуса на поражение през последните повече от два месеца, но на Олимпиадата сърбинът трябваше да отсъпи на цели три пъти, което го остави без медал от надпреварата и така той няма да може да се поздрави с постигането на "Златен шлем", а именно спечелването на четирите турнири от Големия шлем и златото от Игрите в един сезон.

Самият световен номер едно призна колко е разочарован, след като бе надигран от Александър Зверев и не скри, че в момента изпитва само негативни емоции. Точно те се проявиха днес сериозно на корта, когато сърбинът се изправи срещу Пабло Кареньо Буста в спор за бронзовия медал, а негативният развой на двубоя накара Ноле да изгуби напълно самообладение и да строши ракетата си в мрежата с всичка сила.

Гневната му реакция уплаши сериозно един от подавачите на корта, който побърза да се отдалечи от пътя на 20-кратния шампион от Шлема. Впоследствие Буста изрази своето недоволство, защото опонентът му не получи предупреждение за действията си, само че това не оказа особено въздействие върху развитието на сблъсъка и испанецът се поздрави с успеха.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Емоциите на един наранен шампион: Джокович със сериозно избухване (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | олимпиада | токио

Коментари





Следвайте ни в Facebook