Еванс и Фриц са водачи в схемата на Сардиния Оупън (жребий)

от в 12:25 на 04.04.2021
Петър Томов

Днес беше изтеглен жребият за започващия на 5 април турнир от категория ATP 250 в Каляри. Водач в схемата е световният №32 Даниел Еванс, който ще започне участието си от втори кръг, където негов опонент ще бъде победителят от сблъсъка между Лоренцо Мусети и Денис Новак. В тази част на схемата се намира още поставеният под №6 Джон Милман, който би бил евентуален съперник на първата ракета на Великобритания на четвъртфиналната фаза.

Също в горната половина намираме и шампиона от Доха Николоз Басилашвили. Поставеният под №4 в схемата грузинец ще открие участието си на италианска земя с мач срещу квалификант, а на четвъртфинал може да се изправи срещу Ян-Ленард Щруф.

Водач в долната част на схемата е Тейлър Фриц, който ще открие участието си на Сардиния Оупън срещу победителя от срещата между Иржи Весели и Андрей Мартин.

Домакините няма да могат да разчитат на Матео Беретини, Фабио Фонини и Яник Синер, но тук са четвъртата им ракета Лоренцо СонегоСтефано ТравалияСалваторе Карузо и Федерико Гайо, който участва с "уайлдкард". Интересно за отбелязване е участието на Джакопо Беретини в квалификациите на надпреварата. По-малкият брат на Матео е №493 в света и ще се опита за първи път в кариерата си да влезне в основната схема на турнир от категория ATP.

Пълен жребий за турнира в Каляри може да видите тук:

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Еванс и Фриц са водачи в схемата на Сардиния Оупън (жребий) Петър Томов
Теми:  
даниел еванс | каляри | николоз басилашвили | Сардиния оупън | тейлър фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook