Федерер: Новак, това беше лудост (видео)

от в 21:40 на 14.07.2019
Георги Христов

Роджър Федерер пропусна два мачбола във финала на Уимбълдън и пропусна да спечели 21-а титла от Големия шлем. Новак Джокович успя да го надиграе с 3:2 в изключителна петчасова битка в Лондон. Въпреки случилото се швейцарецът остана позитивен и изрази задоволство от показаното ниво броени дни преди да навърши 38 години.

"Надявам се, че дадох на много хора повод да повярват, че нищо не е приключило и на 37. Дано повече хора могат да кажат същото. Чувствам се страхотно. Ще ми трябва известно време, за да се възстановя. Физически също. Всичко е наред. Дадох всичко от себе си, все още мога да стоя изправен. Дано всички 37-годишни могат да кажат същото.

"Имах чудесни седмици. Ще опитам да забравя този финал, но беше страхотен мач. Имаше всичко в него. Имах своите шансове. Мога да съм доволен от представянето си. Но Новак - поздравления, това беше лудост.

"Децата ми няма да са много щастливи от тази купа, биха искали златното нещо. Но всичко е наред - сега отново ставам баща и съпруг," заяви Федерер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: Новак, това беше лудост (видео) Георги Христов
Теми:  
новак джокович | роджър федерер | тенис | тенис бг | тенис новини | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook