Федерер: Отбягвам да стоя пред телефона, предпочитам да съм със семейството

от в 11:39 на 26.08.2018
Калоян Пламенов

Роджър Федерер призна, че харесва много социалните мрежи като Facebook, Instagram и Twitter, но същевременно предпочита да прекарва всеки свободен момент със семейството си пред това да стои на телефона и да сърфира из тях.

Все пак той призна, че ги намира като добър начин за връзка с неговите фенове и отделя част от времето си, за да споделя добри моменти, за да могат неговите привърженици да се докоснат до някои от нещата, които той прави.

"Усещам, че опитвам да дам на феновете една различна представа. Това е един различен начин да общувам с тях. Просто се опитвам да се забавлявам чрез него. Винаги съм харесвал да правя снимки. Вероятно ме радва и самия факт, че представям на феновете моменти от малко по-различен ъгъл", признава Маестрото.

"Винаги съм бил обаче много внимателен в това, което казвам и правя. За момента не се затруднявам да отделям част от времето си за социални мрежи, но честно казано избягвам да стоя много пред телефона, тъй като семейството ми е приоритет и предпочитам да съм с него през малкото ми свободно време". 

Прогнозирайте най-интересните мачове и спечелете награда от HEAD!


Форум - Дискусия на живо

 

Оцени тази статия:
Федерер: Отбягвам да стоя пред телефона, предпочитам да съм със семейството Калоян Пламенов
Теми:  
роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook