Федерер със специално послание към Линдзи Вон за успешната й кариера (видео)

от в 15:07 на 11.02.2019
Мария Петрова

Роджър Федерер отправи специално послание към Линдзи Вон, която прекрати кариерата си. В неделя великата скиорка участва в последното си състезание в Швеция.

Самият Федерер се включи в живо предаване на RTS Sport и поздрави американката.

"Здравей, Линдзи! Поздравления за чудесната ти кариера. В последните месеци те гледах заедно с моите деца и ти стискахме палци. Поздравления, може да си горда със себе си," заяви Федерер.

"Роджър е най-добрият, обичам го. Ще дойда на Уимбълдън да те гледам. Надявам се да караш с децата, обичам те," отвърна му тя.

Преди години Вон бе споделила, че нейният баща е пробвал да я научи да играе тенис, но не й се е отдавало. "Баща ми опита да ме научи, когато бях на четири години, но бях трагична. Затова преминахме към ските. Винаги съм обичала тениса - изисква много физическа, но и много психическа устойчивост.

"Пийт Сампрас ме запали по играта, но след това се появи Роджър, който надви Пийт. Стилът на Роджър е толкова красив и те кара да се забавляваш докато гледаш. Много пъти съм гледала на Уимбълдън Роджър и Надал. Това е вдъхновяващо," заяви Вон, която спира с 82 победи за Световната купа и един олимпийски златен медал от 2010 година.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер със специално послание към Линдзи Вон за успешната й кариера (видео) Мария Петрова
Теми:  
линдзи вон | роджър федерер | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook