Фен платил 85 000 долара, за да отиде на среща с Южени Бушар

от в 18:51 на 17.05.2020
Диана Андреева

Фен е платил 85 000 долара (70,226 британски лири), за да отиде на фантастична среща с тенис звездата Южени Бушар - всичко в името на благотворителността.


26-годишната тенисистка продаде на търг пакет акции за All In Challenge, който се проведе заедно с благотворителната кауза ,,15 секунди слава''. Освен, че получи възможност да срещне Бушар и да вечеря с нея, късметлията ще има и шанса да я гледа как играе тенис и ще получи нещо за спомен с автограф. 


Споделяйки екранна снимка на спечелената оферта в Instagram Stories, Бушар написа: "Това ... е безумно ... вие хора сте невероятни!!!". В последващ пост тя изрази благодарността си: "85K?!?!? Вие сте страхотни!!! Толкова съм благодарна и се гордея с всички вас за това, че се присъединявате към този проект.


Бушар


Нямам търпение да срещна победителя. Това ще помогне на нуждаещите се толкова много''. Общо бяха направени 37 оферти, стартирайки от $ 2,500 (2,065 паунда) и стигайки до печелившата оферта, преди търгът да приключи на 15 май. Описанието на наградата гласи: „Преживейте повече от 15 секунди слава с Южени Бушар. Щастливият победител и избраният от него придружител ще могат да посетят тенис турнир по техен избор.


Бушар


Точно така US Open, Ролан Гарос, Уимбълдън или Откритото първенство на Австралия - Южени покрива самолетния билет. Настанете се в бокса на тенисистката, непосредствено до отбора и треньора на Жени, докато я подкрепяте. Ще имате възможността да вечеряте с тенис звездата и дори да получите маратонки, подписани от самата нея".


Бушар


Разбира се, това не е първият път, когато Бушар се съгласява да отиде на среща с фен. Никой няма да забрави, когато Джон Гьорке реши да опита късмета си в Twitter през 2017 г. Той успя да си уреди среща, която доведе до втора, а в крайна сметка двамата сформираха и приятелство. Гьорке ни показа как се прави, по време на Супербоул, когато небрежно попита Бушар: "Ако патриотите спечелят, ще отидем на среща?", на което тенис асото отговори: „вероятно".Тя остана вярна на думата си и в крайна сметка те присъстваха на мач на Бруклин Нетс.


Бушар


Независимо дали романтиката процъфтява или не, изглежда, че Бушар е необвързана в момента, тъй като качи на стената си: „Не се оплаквам, но мисля, че карантината би била много по-забавна с гадже“.


Бушар


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фен платил 85 000 долара, за да отиде на среща с Южени Бушар Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook