Финансови проблеми и неплатени наеми: Джорди и баща ѝ са избягали със скъпи откраднати вещи

от в 12:24 на 20.05.2024
Елеонора Александрова

Пенсионирането на Камила Джорджи остави истинска мистерия сред почитателите на тениса. Отказването на италианката стана ясно не чрез нейно изявление на пресконференция или през социалните мрежи, а чрез сайта на ITIA (Международната агенция по тенис интегритет), където името ѝ вече фигурира сред отказалите се играчи.

До скоро каквато и да е информация за бившата номер 26 липсваше, като основната теория бе, че зад причината на пенсионирането ѝ се крие драмата с фалшивия Covid сертификат, възникнал в началото на 2023-та година, като 32-годишната тенисистка дори избяга от родината си.

Оказа се е, че проблемите около вече бившата тенисистка са доста по-сериозни. От известно време Камила и баща ѝ, Серхио Джорджи, имат финансови проблеми. Двамата не са плащали наем във вилата, в която да обитавали от 6 месеца насам, а в допълнение на това са откраднали и антикварни предмети от самия имот. Това стана ясно от думите на собственика на вилата, които изразил своето възмущение с думите, че те са част от живота му  и трябва да бъдат върнати, след като Серхио отговорил, че предметите са с ниска стойност. 

Въпреки твърдението на Джорджи старши, свидетели твърдят, че отнетите вещи, които са няколко персийски килима и антикварна маса са на обща стойност между 50 000 и 100 000 евро.

Всичките тези събития принудиха Камила и Серхио да вземат решението да избягат от Италия.

Източник: Barstool Sports


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Финансови проблеми и неплатени наеми: Джорди и баща ѝ са избягали със скъпи откраднати вещи Елеонора Александрова
Теми:  
wta | камила джорджи | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook