Физиотерапевтът на Джокович към критиците: Вие да не би да сте безгрешни?

от в 16:04 на 24.11.2021
Мирела Николова

Въпреки множеството си постижения и приноса, който има към развитието на тениса, Новак Джокович през цялата си кариера е получавал редица критики по свой адрес. Не е трудно да се забележи и това, че обществото обръща по-голямо внимание на негативните прояви на сърбина, докато добрите му такива сякаш остават в сянка. В свое скорошно интервю физиотерапевтът на първата ракета на света - Улисес Бадио, коментира тази ситуация, обръщайки се към критиците с думите:

"Всеки човек бива критикуван, не само Новак. Обаче преди да представите някого като злодей, трябва да го познавате много добре. Вие самите да не би да сте безгрешни? Мнозина мразят Новак, но не знаят абсолютно нищо за него, което не мога да отрека, че го наранява.

Това са предимно безпочвени атаки, водени главно от антипатия. Силата на психиката винаги е позволявала на Джокович да излезе и от най-трудните ситуации с високо вдигната глава. През цялата си кариера Новак успява да трансформира негативизма към себе си в положителна енергия и това му носи успех. Той се учи от грешките си и това го прави най-добрия в света", завърши аржентинецът.

Източник: Tennis World USA

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Физиотерапевтът на Джокович към критиците: Вие да не би да сте безгрешни? Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | новак джокович | улисес бадио

Коментари





Следвайте ни в Facebook