Фонини записа своята АТР победа №350; Манарино ,,помете корта" с Чорич

от в 06:45 на 08.08.2019
В
Фабио Фонини днес се поздрави с важен успех срещу Томи Пол, тъй като победата на италианеца бе №350 на АТР ниво. Фабио отрази цели три сетбола в първата част на двубоя, като в крайна сметка се наложи със 7:6(3) 6:3.

Двамата си размениха по пробив за старт на двубоя, като скоро американецът отново осъществи пробив, който този път бе затвърден за 5:3. Последва сложно подаване за ексцентричния италианец, който съумя да отрази два сетбола на свой начален удар, преди да се доближи на гейм от съперника си. Впоследствие Томи достигна и до сетбол на свой сервис, но младият американец така и не се поздрави с успеха в тази част, а Фонини се завърна в нея с пълна сила.

https://twitter.com/MattRacquet/status/1159286300928892928?s=20

Фабио дори имаше общо четири сетбола на свой ред при 6:5, но тогава бе ред на аутсайдера да покаже характер, за да влезе в тайбрек. Тогава обаче съвсем рутинно италианецът демонстрира класата си и най-накрая сложи точка на този пълен с обрат първи сет.

Изображение

Втората част бе далеч по-стандартна, като Фонини започна с ранен пробив, който бе задържан до 5:3, когато американецът трябваше да сервира за оставане в срещата, но 128-мият в света не се справи с тази задача, като по този начин Фабио премина напред.

https://twitter.com/TennisTV/status/1159301250401390594?s=20

В трети кръг на канадския Мастърс шампионът от турнира в Монте Карло го очаква Адриан Манарино, който не остави абсолютно никакви шансове на Борна Чорич, давайки му едва три гейма за крайното 6:2 6:1 за едва един час и пет минути игра.

Борна видимо бе омаломощен от вчерашния маратонски сблъсък, завършил с тайбрек в третия сет, като хърватинът започна днешния си двубой, губейки откриващите четири гейма на срещата. Манарино дори имаше две поредни възможности да се откъсне с 5:0 и сервис, но все пак Чорич поне съумя да се запише в резултата на сета, а след това и взе втори гейм, преди да изостане в частите.

Вторият сет започна с две комфортни подавания за тенисистите, когато последва безкомпромисна серия от пет последователно спечелени гейма в полза на левичаря, който по този начин сломи съпротивата на младия си съперник.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фонини записа своята АТР победа №350; Манарино ,,помете корта" с Чорич В

Коментари





Следвайте ни в Facebook