Гледайте на живо: Димитър Кузманов срещу световния №82 в битка за първи ATP 1/4-финал

от в 14:21 на 06.04.2023
Мирела Николова

През настоящата седмица Димитър Кузманов направи своя дебют в основна схема на АТР надпревара на клей, преминавайки квалификациите в Маракеш, като победната му серия впоследствие продължи с успех в първия кръг над "щастливия губещ" Юго Грение. Така пловдивчанинът достигна до осминафиналната фаза на турнира, където вчера трябваше да се изправи срещу световния №82 Роберто Карбайес Баена, но влошеното състояние на кортовете поради обилните валежи отложи изиграването на осминафиналните битки за днес.

Испанецът е специалист на червено и в кариерата си може да се похвали с триумф на АТР 250 състезанието в Кито, както и с още 10 трофея от Чаланджър надпревари, всеки от които е завоюван именно на землена настилка. До този момент Кузманов и Карбайес Баена са се изправяли един срещу друг само веднъж, като това се случва през 2017-а на Чаланджъра в Лима, където родният ни представител надделява в последователни сетове.

Предстоящата среща между двамата е поставена под номер две в програмата на корт №5 и ще стартира всеки момент, като вие ще имате възможност да наблюдавате изявите на нашия сънародник на живо на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Димитър Кузманов срещу световния №82 в битка за първи ATP 1/4-финал Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | димитър кузманов

Коментари





Следвайте ни в Facebook