Гледайте на живо: Доминик Тийм - Новак Джокович (не преди 10:30)

от в 07:32 на 02.02.2020
Павел Димитров

Днес Новак Джокович ще излезне за своя финал №8 на Australian Open. За съперник ще има австриеца Доминик Тийм, за когото това ще е първи мач за титлата в Мелбърн. Сърбинът никога не е губил финал в Австралия, което го прави "тежък" фаворит в мача. Новак преследва своя седемнадесети трофей от Шлема, а още един стимул за него е и първото място в ранглистата, което ще е негово от утре, ако той триумфира на "Род Лейвър Арена".

Джокович стигна до финала по безапелационен начин, елиминирайки последователно съпротивата на Ян-Ленард Щруф, Тацума Ито, Йошито Нишиока, Диего Шварцман, Милош Раонич и Роджър Федерер, като изненадващо или не само немецът успя да спечели сет срещу Джокера. Ноле показва изключителна игра, като доминираше във всеки един от тях.

Още в дебютния турнир ATP Cup си пролича, че Новак ще господства и тази година по кортовете на Австралия. Той и съотборниците му от тим Сърбия грабнаха трофея, побеждавайки Испания на финала, а Джокович спечели всичките си мачове на сингъл.

Доминик Тийм, известен повече с отличната си игра на клей, опроверга прогнозите на специалистите, които не му даваха големи шансове за участието му в "Мелбърн Парк". По пътя си към титлата Тийм отстрани Манарино, Болт, Фритц, Монфис, Надал и Зверев. Австриецът ще играе първи финал на Australian Open и общо трети в кариерата му (два загубени финала на Ролан Гарос от Надал). Според букмейкърите Доминик няма големи шансове за триумф, но пък не трябва да се пренебрегва фактът, че той е в серия от четири победи в последните пет срещи срещу световния номер 2. Общият баланс между двамата е 6-4 в полза на Новак.

Мачът за титлата започва от 10:30 ч., а в българския ефир може да бъде проследен по Евроспорт 1. В интернет срещата може да се гледа на следните адреси:

1. ЛИНК 1 (изисква регистрация, но качеството е най-добро)

2. ЛИНК 2

3. ЛИНК 3

4. ЛИНК 4 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Доминик Тийм - Новак Джокович (не преди 10:30) Павел Димитров
Теми:  
australian open | доминик тийм | новак джокович | рафаел надал | ян-ленард щруф

Коментари





Следвайте ни в Facebook