Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Анди Мъри във втория кръг на US Open!

от в 18:28 на 31.08.2023
Мартин Петков

Григор Димитров постигна исторически първи обрат от 0:2 сета в кариерата си изобщо на старта на тазгодишния US Open, като драмата бе пълна, но след три спасени мачбола най-добрият български тенисист сломи съпротивата на Алекс Молчан. Класирането на първата ни ракета за втория кръг в надпреварата пък означаваше, че ни предстои едно забравено в последните години тенис зрелище между бившия номер три и Анди Мъри.

В съперничеството между Гришо и 3-кратния шампион от Големия шлем, който е и бивш такъв в Ню Йорк, откриваме цели 11 досегашни двубоя, като превесът е изцяло на страната британеца, предвид факта че сърът е излязъл в позицията на победител осем пъти, докато на сметката на сънародника ни личат три успеха. Днешният им мач се явява тяхната четвърта среща на "мейджър" ниво, като в предишните три Мъри триумфира по веднъж на Аустрелиън Оупън и тук на US Open, докато Димитров детронира бившия номер едно на Уимбълдън през 2014-а година, когато впоследствие достигна и полуфиналите.

Битката между двама от най-добрите тенисисти за изминалото десетилетие не беше подмината с лека ръка от организаторите на турнира в Ню Йорк, които избраха да поставят чакания от всички ни двубой първи в програмата на най-голямото тенис съоражение в света - "Артър Аш Стейдиъм", което означава, че сблъсъкът ще стартира в 19:00 часа българско време. Вие пък не трябва да забравяте, че ако искате да наблюдавате на живо срещата между Григор Димитров и Анди Мъри от втория кръг на US Open, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Анди Мъри във втория кръг на US Open! Мартин Петков
Теми:  
atp | us open | анди мъри | бгтенис | гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook