Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Франсис Тиафо в третия кръг на Уимбълдън!

от в 19:48 на 08.07.2023
Мартин Петков

Григор Димитров през днешния ден предстои да излезе на "свещената трева" за мача си от третия кръг в тазгодишното издание на Уимбълдън, след като досега в хода на надпреварата родната ни първа ракета впечатли със страхотен тенис. Изпитанието пред най-добрия български тенисист обаче далеч няма да е толкова леко, за каквито бихме могли да счетем първите му двама съперници в състезанието, и на неговия път застава световния номер 10 Франсис Тиафо, който освен че също все още не е загубил сет, триумфира наскоро с титлата на трева в Щутгарт.

Американецът към момента се намира близо до върховата форма в кариерата си изобщо, предвид факта че с успеха си в германския град проби дебютно в челната десетка на класацията на АТР, което онагледява силните му резултати в хода на последната година. Историята на съперничеството между "Големия Фо" и Димитров пък ни предоставя три досегашни срещи между двамата, всичките на твърда настилка, като първите две победи са в полза на българина, но именно при последния им двубой, датиращ от Аустрелиън Оупън 2019, то 10-ият поставен в схемата сломи нашия сънародник в епична битка, продължила четири сета.

Предстоящият сблъсък през днешния ден в All England Club пък обещава отново да се превърне в страхотно шоу за зрителите, след като двамата полуфиналисти от US Open влизат от наглед изравнени позиции в мача си, който е последен в програмата на корт №2, като предстои да стартира всеки момент. Вие пък не трябва да забравяте, че ако искате да наблюдавате на живо битката в третия кръг на Уимбълдън между Григор Димитров и Франсис Тиафо, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Франсис Тиафо в третия кръг на Уимбълдън! Мартин Петков
Теми:  
бгтенис | гледайте на живо | григор димитров | уимбълдън | франсис тиафо

Коментари





Следвайте ни в Facebook