Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Иржи Лехечка

от в 13:59 на 12.04.2023
Мирела Николова

Първата ни ракета Григор Димитров постави победоносно начало на сезона си на клей през вчерашния ден, надделявайки в три сета над 20-годишния Бен Шелтън. По този начин си осигури място във втория етап на Мастърс надпреварата в Монте Карло, където родният ни представител ще се изправи в пряк двубой срещу световния №42 Иржи Лехечка.

Чехът откри сезона си по впечатляващ начин, достигайки до четвъртфиналната фаза на Откритото първенство на Австралия и именно оттогава датира и най-високото му класиране в световната ранглиста, а именно 37-о място.

До този момент Димитров и Лехечка са се изправяли един срещу друг общо два пъти, като са си разменили по една победа - на миналогодишния Аустрелиън Оупън българинът успява да надделее в четири сета, а в края на годината световният №42 взима реванш в Стокхолм.

Предстоящият сблъсък между двамата ще се състои в сряда следобед и е поставен под номер две в програмата на "Корта на принцовете", поради което се очаква да стартира не преди 13:30 часа българско време, като вие отново ще имате възможност да го наблюдавате пряко на някой от следните линкове:

Линк 1

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Иржи Лехечка Мирела Николова
Теми:  
atp | гледайте на живо | григор димитров | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook