Гледайте на живо: Янаки Милев се изправя срещу Александър Бублик за Купа "Дейвис"!

от в 15:40 на 16.09.2023
Мартин Петков

България не стартира по мечтания начин сблъсъка срещу Казахстан от Световна група I за Купа "Дейвис", след като Димитър Кузманов допусна обрат от втората ракета в противниковата селекция Тимофей Скатов и първата точка за мача беше записана в сметката на гостите. Сега настава време и за втория двубой от съревнованието между двете държави, като дебютантът за родината ни - 19-годишният Янаки Милев, ще се изправи срещу един от силно реномираните тенисисти в АТР Тура и първа ракета на съперниците ни, а именно световния номер 29 Александър Бублик.

Визитката на екстравагантния казахстанец безспорно е изпълнена с немалко успехи, най-големият от които дойде през настоящия сезон в Хале, където той завоюва върховата титла в кариерата си, но не трябва да забравяме, че настилката на корта в БНТЦ е землена, като всички сме добре запознати с негодуванието на Саша по отношение на клея. За българския тийнейджър, който към момента уверено крачи напред в световната ранглиста и е близо до дебют в топ 500, това ще представлява един сериозен тест, като Янаки единствено би могъл да извлече позитиви от предстоящата среща.

Началото на двубоя между Милев и Бублик се очаква да бъде поставено всеки момент, като нашето момче ще търси рекордната победа във все още младата си кариера, а ако вие искате да наблюдавате на живо втория сблъсък от съревнованието, противопоставящо България и Казахстан, то можете да го сторите пряко в телевизионния ефир на БНТ 3 или на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Янаки Милев се изправя срещу Александър Бублик за Купа "Дейвис"! Мартин Петков
Теми:  
александър бублик | бгтенис | българия | гледайте на живо | купа дейвис | янаки милев

Коментари





Следвайте ни в Facebook