Гледайте на живо: Карлос Алкарас срещу Ян-Ленард Щруф в спор за титлата в Мадрид

от в 17:58 на 07.05.2023
Мирела Николова

След две седмици на първокласни двубои и редица изненади дойде време за финалната битка на Мастърс надпреварата в Мадрид, в която един срещу друг ще се изправят миналогодишният шампион Карлос Алкарас и голямата изненада в турнира Ян-Ленард Щруф.

Германецът се превърна в едва първия "щастлив губещ", който ще спори за трофей от сериите Мастърс 1000, а днес има възможност да запише името си в историята и като първия шампион, влязъл в турнира като "лъки лузър". Срещу себе си обаче непоставеният състезател ще има тенисистът, намиращ се в най-добра форма към момента, който не е губил мач от началото на сезона на клей и е в серия от цели 10 поредни победи.

Дотук Алкарас и Щруф имат общо 2 изиграни срещи помежду си, в които са си разменили по една победа. Всъщност успехът на германеца е постигнат в единствения им двубой досега на червено през 2021-ва на Ролан Гарос, но той трудно би могъл да бъде критерий за предстоящия сблъсък, имайки предвид колко сериозно израстване бележи младокът през последните 2 години. Вторият им мач пък се състоя през миналата година на Уимбълдън, когато испанецът отново срещна трудности, но все пак успя да надделее след петсетова битка.

Предстоящият сблъсък между двамата ще стартира в точно 19:30 часа българско време, а вие ще имате възможност да го наблюдавате на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Карлос Алкарас срещу Ян-Ленард Щруф в спор за титлата в Мадрид Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | карлос алкарас | ян-ленард щруф

Коментари





Следвайте ни в Facebook