Гледайте на живо: Медведев и Джокович излизат в поредна титанична битка помежду си

от в 17:33 на 03.03.2023
Мартин Петков

Тазседмичната надпревара от категория АТР 500 в Дубай събра голяма част от световния тенис елит, свидетелство за което са полуфиналните битки през днешния ден, като в откриващия сблъсък от програмата на сингъл защитаващият шампион Андрей Рубльов успя за първи път в кариерата си да се наложи над Александър Зверев, с което подпечата мястото си в мача за отличието. Сега обаче настава време за истинското зрелище на корта в Близкия изток, след като в титаничен дуел помежду си ще се изправят Новак Джокович и Даниил Медведев.

Двубоят, противопоставящ бивш срещу настоящ номер едно, винаги е обещание за шоу, а като обърнем внимание на моментната форма на двамата носители на "мейджър" трофеи, която е повече от впечатляваща, то прогнозите за поредния голям мач в тяхното съперничество не са напразни. Руснакът отново играе най-добрия си тенис и се намира в серия от 12 поредни победи, триумфирайки последователно на турнирите в Ротердам и Доха, докато от другата страна на мрежата виждаме шампиона от Аустрелиън Оупън, който все още няма поражение през новия сезон, след като се поздрави с успех във всичките си досегашни 15 мача и е загубил общо едва три сета.

Балансът на победите в сблъсъците между московчанина и Ноле е в полза на световния номер едно, който има сериозно преимущество от 9:4 триумфа в своя полза, но за сметка на това именно Медведев спря сърбина във финала на US Open 2020 по пътя му към мечтания "Календарен Шлем". Оттогава насам обаче Джокера доминира изцяло съперничеството им, печелейки следващите четири срещи, последната от които беше в началото на 2023-та в Аделаида, където впоследствие балканецът вдигна и титлата.

Зарядът към епизод номер 14 от съревнованието между Новак Джокович и Даниил Медведев несъмнено е голям, като една от двете победни серии ще намери своя край, а ако вие искате да наблюдавате на живо битката за място на финала в Дубай, то ще можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1  (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Медведев и Джокович излизат в поредна титанична битка помежду си Мартин Петков
Теми:  
гледайте на живо | даниил медведев | дубай | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook