Гледайте на живо: Виктория Томова срещу WTA шампионка на Уимбълдън

от в 15:58 на 06.07.2023
Мирела Николова

Виктория Томова не впечатли с изявите си на трева по време на подготвителните турнири преди Уимбълдън, но през вчерашния ден съумя да постигне една от най-големите победи в кариерата си, надигравайки поставена тенисистка за първи път в Шлема. Нашето момиче успя да осъществи обрат над световната №27 Бернарда Пера и да си осигури място във втория етап на Откритото първенство на Великобритания, където ѝ предстои среща с местната представителка Кейти Болтър.

В момента британката се намира на 89-ата позиция в световната ранглиста и е близо до върховото за себе си 77-о място, след като само преди няколко седмици се поздрави с трофея на турнира на трева в Нотингам. В единствения двубой помежду им до този момент победителка излиза нашата сънародничка, след като представителката на Обединеното кралство се отказва след първия сет.

Предстоящият сблъсък между Томова и Болтър е трети по програма на корт №12 и ще започне, след като бъде доиграна срещата между Матео Беретини и Лоренцо Сонего, като това би трябвало да се случи около 16:30 часа българско време. Вие пък отново ще имате възможност да наблюдавате изявите на първата ни ракета при дамите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Виктория Томова срещу WTA шампионка на Уимбълдън Мирела Николова
Теми:  
виктория томова | гледайте на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook