Гледайте на живо: Карлос Алкарас срещу Даниил Медведев в 1/2-финален сблъсък на US Open!

от в 02:02 на 09.09.2023
Мартин Петков

Новак Джокович по-рано тази нощ разби надеждите на домакините за американец във финала на тазгодишния US Open, като сломи в последователни сетове Бен Шелтън и се класира за мача за отличието. Малко над час след успеха на сърбина пък настава време и за втората полуфинална схватка в Ню Йорк, която противопоставя един срещу друг последните двама шампиони в турнира - Карлос Алкарас и Даниил Медведев, които за втора поредна "мейджър" надпревара се срещат на тази фаза от състезанието.

Именно от Уимбълдън датира и последният им двубой, когато младият испанец не остави никакви шансове на световния номер три, за да го подчини в последователни сетове, преди впоследствие да повали Джокович във финала и да завоюва титлата на "свещената трева". В съперничеството между Карлитос и руснака пък към момента превесът е на страната на топ поставения на Откритото първенство на САЩ, който води с 2:1 победи, като първият му успех над Медведев датира от финала на Мастърса в Индиън Уелс по-рано тази година, когато световният номер едно обезличи противника си и заслужи титлата в Калифорния.

Днешната им полуфинална битка навярно не е тайна за никого, че очакванията на мнозина са свързани с нов триумф за испанеца, предвид факта колко добре той се напасва към стила на шампиона от 2021-ва в Ню Йорк и съумя да го доминира игрово в продължение на целия мач. Двубоят пък по традиция е част от вечерната сесия на US Open и ще стартира в 02:00 часа българско време, а ако вие искате да наблюдавате на живо срещата между Карлос Алкарас и Даниил Медведев, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Карлос Алкарас срещу Даниил Медведев в 1/2-финален сблъсък на US Open! Мартин Петков
Теми:  
atp | us open | гледайте на живо | даниил медведев | карлос алкарас | карлос алкарас гарфия

Коментари





Следвайте ни в Facebook