Григор Димитров излиза за първия си двубой в Монреал в понеделник (програма)

от в 04:55 на 08.08.2022
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна на корта през изминалата седмица с участие на АТР 500 надпреварата във Вашингтон, където записа труден трисетов успех на старта, а след това отстъпи на Себастиан Корда след обрат. Сега на нашето момче му предстои да се включи в Мастърс турнира в Монреал, като през този сезон ще можем да го видим както в надпреварата на сингъл, така и в състезанието по двойки, където негов партньор ще бъде световният №8 Андрей Рубльов.

Още в първия състезателен ден на турнира ще можем да се насладим на изявите на родния ни представител, тъй като в понеделник заедно с олимпийския шампион на смесени двойки от Игрите в Токио ще открият участието си при тандемите. Техни съперници ще бъдат утвърдените специалисти при дуетите - Матю Ебдън и Макс Пърсел, които триумфираха на тазгодишния Уимбълдън, но впоследствие допуснаха ранни поражения на турнирите в Атланта и Лос Кабос.

Двубоят, противопоставящ българо-руския тандем на добре сработените австралийци, е поставен втори в програмата за понеделник на корт №9 и ще започне непосредствено след края на срещата между Алекс Молчан и Макензи Макдоналд. Това означава, че очакваното начало на сблъсъка с участието на първата ни ракета е не преди 20:30 часа българско време, като вие отново ще имате възможност да го наблюдавате на обичайните линкове в Tennis.bg.

Корт №9 (начало 19:00 часа):

1. Алекс Молчан - Макензи Макдоналд

2. Григор Димитров/Андрей Рубльов - Матю Ебдън/Макс Пърсел

3. Бенжамен Бонзи/Гаел Монфис - Вашек Поспишил/Яник Синер

4. Адриан Манарино - Артур Риндеркнех

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров излиза за първия си двубой в Монреал в понеделник (програма) Мирела Николова
Теми:  
atp | андрей рубльов | бгтенис | григор димитров | Двойки | монреал | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook