Григор Димитров - откровен за живота, спорта и интересите си (втора част)

от в 13:51 на 25.01.2021
Тея Кръстева

Днес на живо в своя Инстаграм профил бе Григор Димитров заедно с компанията Vitamin Well. Представяме ви втората част от неговото интервю, а първата може да намерите тук.

Григор, какво харесваш в австралийската храна?
Харесвам стековете и пържената австралийска храна, но най-любимото ми ястие е пържената закуска, със сигурност тя е най-добрата. Също така обичам пюре от авокадо и бекон. Винаги преди мач се опитвам да се заредя с необходимата енергия и затова предпочитам по-проста храна.

Сега ще играем на една игра. Аз ти казвам разни неща, а ти отговаряш дали според теб са надценени, недооценени или правилно оценени.

Сладоледът Ben&Jerry - надценен

Леброн Джеймс - правилно оценен

Пай от месо - надценен

Туитър - надценен

Храната по самолетите - обикновено не се храня в самолета, но ако си го позволя, ям нещо леко като салата. Не е хубаво да се яде по време на полет.

Джъстин Бийбър - правилно оценен

Нова година - надценена

Снимането на концерти - надценено 

Какъв стил музика слушаш в момента?
В последно време слушам всичко, нищо определено. Когато съм във фитнеса, обикновено си пускам песните на Linkin Park, слушам също така Ерика Баду. Зависи от това в какво настроение съм, всеки път е нещо различно. Музиката е винаги около мен, особено когато пътувам. Ежедневието ми е много натоварено, затова винаги е приятно, когато слушам музика и забравям за външния свят за момент.

Кой ти е любимият акаунт в Инстаграм в момента?
Този на Пабло Куевас. Той е карантиниран за 14 дни и е наистина уникален сега. Веднага щом изолацията му приключи, ще отида при него и ще му благодаря, защото това беше огромна проява на креативност, а способността да му хрумват подобни неща, е феноменална. Той е уникален, шапки долу за него.

Как празнуваш победите си?
Отпразнуването на титла и голяма победа са две различни неща. След спечелен турнир искаш просто да излезеш на хубава вечеря с екипа си. Относно големите победи – никога не съм ги възприемал за нещо много повече от останалите, а загубите – никога като нещо толкова лошо. Много е важно да намериш баланса. Оценявам момента, оценявам представянето си, но знам, че на следващия ден трябва да направя същото.

Любима сваляческа реплика?

Нямам. Просто трябва да бъдеш себе си. Аз съм от типа хора, които просто обичат да живеят в настоящето и казвам това, което усетя. Не си мисля: ,,Така - ще кажа това и това".

Коя е любимата ти напитка от VitaminWell?

Awake. Обичам да я пия по време на тренировка заради кофеина. Обичам кафето като цяло- еспресото ми е любимо.

Любима храна?

Храната на мама. Няма нищо по-добро от това. Обичаме месото. Мисля, че тайната е в начина на приготвянето.

Определяш ли се като творец?
Мисля, че да. Харесвам креативността. Имам много приятели, които се занимават с дизайн и изкуство, и винаги съм се възхищавал как успяват да намерят обща тема, да споделят мисли и идеи без значение, че работят нещо съвсем различно. А спортът е също вид изкуство, в което можеш да бъдеш много креативен.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Григор Димитров ще стартира сезон 2021 с участие в дебютното издание на надпреварата от категория 250 Мелбърн 2. Българинът е поставен под номер 2, като единственият тенисист, класиран по-напред в ранкинга, е швейцарецът Стан Вавринка. В новосъздадения турнир ще вземат участие още Борна Чорич, Феликс Оже-Алиасим.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров - откровен за живота, спорта и интересите си (втора част) Тея Кръстева
Теми:  
григор | григор димитров | димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook