Григор Димитров потвърди участието си на надпреварата във Виена

от в 20:35 на 28.09.2020
Валери Андреев

Григoр Димитров потвърди участието си на надпреварата във Виена. Така той за поредна година ще се включи в турнира в австрийската столица, а в компанията на нашето момче ще бъдат Доминик Тийм, Стефанос Циципас, Данил Медведев и Матео Беретини. Освен тези представители на мъжкия топ 10 в надпреварата ще видим още Феликс-Оже Алиасим, Гаел Монфис, финалистът от 2019 - Диего Шварцман, Денис Шаповалов, Давид Гофен, Гидо Пея и куп други звезди от мъжкия тенис.

Освен надпреварата във Виена, Димитров е потвърдил още турнира в Санкт Петербург, Антверпен, Виена, Париж и поне по данни от преди карантината - Sofia Open. Все пак обаче името на българина липсва от сайта на ATP в списъка на потвърдилите играчи, ала може би дали първата ни ракета ще участва, ще стане ясно съвсем скоро.

През миналата година Доминик Тийм успя да спечели своята 16-та титла в кариерата си (рекордна 5-та за сезона) и освен че спечели трофей №2 на австрийска земя за 2019 г., то той за първи път и си извоюва да бъде шампион на надпреварата от сериите ATP 500 във Виена. Със сигурност намиращият се в страхотна форма Тийм и тази година ще бъде фаворит за титлата, но с оглед конкуренцията му, надпреварата със сигурност обещава страхотни двубои.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров потвърди участието си на надпреварата във Виена Валери Андреев
Теми:  
виена | григор димитров | тенис турнир във виена

Коментари





Следвайте ни в Facebook