Григор Димитров се завръща на една от любимите си надпревари през февруари!

от в 18:27 на 25.01.2022
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не успя да извлече максималното от началото на сезона си, след като напусна Откритото първенство на Австралия още във втори кръг след загуба в четири сета от Беноа Пер. Сега за родния ни състезател предстоят турнирите от Северна Америка, като първият, за който хасковлията е подал заявка за участие, е този от категория АТР 250 в Далас, който ще се проведе между 7 и 13 февруари. 

Веднага след това първата ни ракета ще се насочи към АТР 500 надпреварата в Акапулко, носеща името Abierto Mexicano Telcel, в която Гришо е ежегоден участник. Тазгодишното издание ще се състои в седмицата от 21 до 26 февруари и отново ще събере значителна част от световния тенис елит.

Нашето момче може да се похвали с отлични постижения в мексиканския град, където през 2014-а година вдигна трофея, който и до този момент си остава единствената титла от подобна категория за него. В последното издание на надпреварата нашият сънародник достигна до четвъртфиналната фаза, където отстъпи на младия италианец Лоренцо Музети.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров се завръща на една от любимите си надпревари през февруари! Мирела Николова
Теми:  
atp | акапулко | бгтенис | григор димитров | ентрилисти | тенис турнир в акапулко

Коментари





Следвайте ни в Facebook