Григор Димитров вече има свое собствено лого (снимка)

от в 20:18 на 25.01.2023
Мирела Николова

През последните години се превърна в тенденция тенисистите да създават свое собствено лого, като сред състезателите, които притежават такова, най-силно се открояват Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович, Анди Мъри и Яник Синер. Изглежда, че към тази елитна група се е присъединил и най-добрият ни тенисист Григор Димитров, ако съдим по неофициална информация, публикувана в Twitter, придружена със снимка.

Въпросното лого съдържа инициалите на родния ни представител, като все още не е ясно кой е изработил дизайна му и дали има скрито послание в него. Тепърва пък предстои да разберем дали логото на първата ни ракета ще се появи на неговите фланелки и сакове за ракети, какъвто е случаят с гореспоменатите вече състезатели.

След отличния старт на сезона си в Австралия българинът ще се отправи към Европа за турнирите на твърда настилка в зала, тъй като през идния месец му предстои да вземе участие в три поредни надпревари - в Монпелие (6-12 февруари), в Ротердам (13-19 февруари) и в Марсилия (20-26 февруари). 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров вече има свое собствено лого (снимка) Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook