Григор и Рубльов не успяха да повторят подвига си и напуснаха Мастърса в Монреал

от в 23:32 на 11.08.2022
Мирела Николова

Григор Димитров и Андрей Рубльов напуснаха сингъл надпреварата в Монреал през вчерашния ден, но участието им в турнира на двойки продължи. На старта те постигнаха изненадващ успех в три сета над шампионите от Уимбълдън - Макс Пърсел и Матю Ебдън, а днес ги очакваше не по-малко предизвикателство в лицето на вторите поставени в схемата Марсел Гранойерс и Орасио Себайос. За съжаление, българо-руското дуо не успя да поднесе нова сензация и отстъпи след крайното 4:6 6:2 за малко над час игра. 

Фаворитите започнаха на високи обороти и още от първите минути си личеше разликата в нивото на сработване на двете двойки. Димитров и Рубльов сякаш не бяха достатъчно концентрирани в началните геймове и след две поредни неубедителни волета на нашето момче, спрели се в мрежата, първият пробив бе факт. От своя страна, вторите поставени показваха невероятно ниво на сервис, а изявите им в близост до мрежата бяха не по-малко впечатляващи, с което не позволяваха на съперниците да ги догонят в резултата. Така ранният брейк се оказа достатъчен за аржентино-испанския дует и съвсем скоро бе сложен край на дебютната част.

Гранойерс и Себайос продължиха да блестят с представянето си в по-предни позиции и опитите да бъдат разминати на мрежата, бяха обречени на неуспех. Играта на българо-руския тандем пък бе все така хаотична и неточностите им се трупаха една след друга. Вторите поставени бяха безпощадни към колебанията на противниците и набързо излязоха напред с аванс от два пробива и 4:0, а впоследствие не срещнаха каквито и да е било проблеми по пътя си към четвъртфиналната фаза.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор и Рубльов не успяха да повторят подвига си и напуснаха Мастърса в Монреал Мирела Николова
Теми:  
atp | андрей рубльов | бгтенис | григор димитров | Двойки | монреал | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook