Григор и Вавринка имаха своите шансове, но все пак отстъпиха на вторите поставени

от в 18:18 на 26.10.2020
Калоян Соколов

Григор Димитров и Стан Вавринка изиграха отличен мач на старта в надпреавата по двойки във Виена и показаха високо ниво на сработка, но това не се оказа достатъчно, за да надиграят рутирания тандем съставен от Раджийв Рам и Джо Солсбъри. Вторите поставени в схемата отпуснаха сет на българо-швейцарското дуо, но все пак се наложиха с 6:4 3:6 10:6. По този начин Солсбъри все реванш от Григор за загубата, която първата ни ракета му нанесе на ATP Cup съвместно с Александър Лазаров.

Първата част се реши само от един брейк в полза на Рам и Солсбъри, а ситуацията бе идентична във втория сет, когато обаче положителната развръзка бе в полза на Гришо и Стан. Така се стигна до супер тайбрек, където по-опитните тенисисти в карето взеха ранен аванс от 3:0 точки, а до края на срещата така и не позволиха стопяване на тяхната преднина и се поздравиха с успеха.

За Димитров и Вавринка ангажиментите в австрийската столица не приключват дотук, защото още утре ще излязат за двубоите си на сингъл, в които ще срещнат съответно Карен Хачанов и Кристиан Гарин.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор и Вавринка имаха своите шансове, но все пак отстъпиха на вторите поставени Калоян Соколов
Теми:  
виена | григор димитров | Обзори | Стан Вавринка

Коментари





Следвайте ни в Facebook