Григор излиза в търсене на първи Мастърс полуфинал от 2019-а насам (програма)

от в 01:15 на 14.10.2021
Мирела Николова

Григор Димитров успя да стори немислимото днес и да елиминира Даниил Медведев в зрелищен сблъсък в осминафиналите на Мастърса в Индиън Уелс! Българинът демонстрира невероятна воля за победа и борчески дух, за да осъществи феноменален обрат над тенисиста, намиращ се в най-добра форма в момента. За най-добрия ни тенисист обаче няма място за почивка, тъй като по-късно през днешния ден отново му предстои да излезе на корта в Калифорния в битка за място в полуфиналната фаза на надпреварата срещу поставения под номер 8 в схемата Хуберт Хуркач.

Двубоят между двамата е втори в програмата на централния корт в сряда, което означава, че ще можем да очакваме първата ни ракета и световният №12 да излязат на корта не преди 22:30 часа българско време.

До този момент двамата състезатели не са се срещали в официален мач, но полякът прави най-успешния си сезон през 2021-ва година, като достигна до полуфиналите на Уимбълдън, записвайки победа над Роджър Федерер, а също така по-рано през годината спечели и първия си трофей от Мастърс надпревари в Маями. Освен там Хуркач триумфира и на турнира в Делрей Бийч в самото начало на сезона, както и в Мец преди две седмици, което е показателно за формата, в която се намира. 

Програмата за четвъртък в Индиън Уелс:

Стадион 1 (начало 21:00 часа):

1. Камерън Нори - Диего Шварцман 

2. Григор Димитров - Хуберт Хуркач

3. Анет Контавейт - Онс Жабер

4. Паула Бадоса - Анджелик Кербер

 

 

 

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор излиза в търсене на първи Мастърс полуфинал от 2019-а насам (програма) Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | бгтенис | григор димитров | индиън уелс | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook