Григор пропусна сериозен аванс срещу Джокович преди дъжда (видео)

от в 03:13 на 17.08.2018
Георги Христов

Григор Димитров и Новак Джокович си размениха по един сет преди дъжд да прекъсне битката им от "Мастърс 1000" в Синсинати. Така срещата на Гришо и Ноле за място в четвъртфиналите на състезанието, ще продължи след спирането на дъжда при 6:2, 3:6, 1:2.

Джокович първи показа колебание и след две непредизвикани грешки Григор получи шанс да пробие в третия гейм. И той се възползва след страхотно разиграване, в което премина от защита в атака - 2:1.

Григор нанесе втория си тежък удар върху шампиона от Уимбълдън с блестящ пробив на нула за 5:2. След това на свой сервис приключи битката в своя полза за само 32 минути на корта. Общо в първата част Гришо загуби само шест точки на свой начален удар.

След почивката Димитров имаше възможност веднага да пробие при 1:1, след като Джокович направи двойна грешка. Българинът не сгреши и взе важна преднина срещу бившия №1. При 3:2 Григор спаси две точки за пробив, но при третата Ноле показа класа и изравни за 3:3. Димитров се срина и допусна Джокович да реализира серия от пет поредни гейма за 6:3 в своя полза. Веднага след това над Синсинати се изсипа проливен дъжд и играта бе спряна при 2:1 с пробив за сърбина.

Победителят от тази битка ще играе в четвъртфиналите срещу световния №29 Милош Раонич.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор пропусна сериозен аванс срещу Джокович преди дъжда (видео) Георги Христов
Теми:  
григор димитров | григор димитров новак джокович | новак джокович | тенис | тенис турнир в синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook