Григор с интервю в Рим: "Всеки ден съм по-добър"

от в 20:33 на 13.09.2020
В


В интервю преди надпреварата в Рим, Григро Димитров призна повече около себе си и това как се чувства. Той призна, че се опитва да се концентрира максимално много около това как се чувства физически и не гледа толкова много върху мачовете, а по-скоро на това как е тялото му и  да се възтановява максимално бързо. Малките стъпки са важните и всичко ще става с времето споделя още нашето момче.

Относно прехода между хард към клей, която е факт за първи път в следния ред, нашето момче признава, че наистина се радва много, защото тялото се чувства някак по-добре. Той казва, че това е много плавна промяна, от която и ставите са доволни и всеки и въпреки, че трябва да работи над някои конкретни елементи, това няма проблем. Той добавя и че е доволен да дойде на тази серия от клей турнири, звучейки оптимистичен и мотивиран.



Относно напрежението около него, той заявява, че със сигурност винаги е имало такова, но именно това е едно от любимите неща на него и всички от състезателите. Димитров добавя и, че със сигурност емоцията до някъде е различна и тягосна от липсата на публика и именно публиката прави него и другите играчи, това, което са. Все пак обаче нашето момче е много щастливо от факта, че тенисът се завърна, че отново може да бъде на корта, да гледа любимия спорт и да му се наслаждава.

Вижте цялтото интервю на английски тук!

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор с интервю в Рим: "Всеки ден съм по-добър" В

Коментари





Следвайте ни в Facebook