Григор ще стартира с квалификант във Виена (жребий)

от в 14:29 на 19.10.2019
В


Григор Димитров ще стартира участието си на турнира във Виена срещу квалификант.

При победа за нашето момче ситуацията обаче става доста сложна, защото той ще трябва да се изправи срещу един измежду Кайл Едмънд и Матео Беретини, а най-вероятен опонент на първата ни ракета на 1/4-финал е някой от Андрей Рубльов и Феликс Оже-Алисасим, които стартират един срещу друг или Милош Раонич и Хьонг Чунг, които също са в тази четвъртина. Във горната половина са още Цонга и Тийм, които започват един срещу друг, както и Денис Шаповалов, Фернандо Вердаско и Борна Чорич.

В долната половина водач е Карен Хачанов, а за него първото сериозно препятствие изглежда Диего Шварцман или Сам Куери на 1/4-финалите. В горната четвъртина на тази половина пък водачи са Гаел Монфис и Гидо Пея, а тук впечатление правят имена като Яник Синер, който ще започна срещу играч от квалификациите.



През миналата година Димитров отпадна на старта на турниа срещу Михаил Кукушкин, а това и означава че той няма точки, които да защитава, следователно пред него се отваря поредния добър шанс да просперира в световната ранглиста.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор ще стартира с квалификант във Виена (жребий) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook