Григор след победата: Днес беше един изключително положителен ден на корта за мен

от в 12:56 на 25.10.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров започна по най-добрия начин участието си на турнира във Виена, след като не срещна особени затруднения в мача си със световния номер 20 Лоренцо Музети и преодоля неговата съпротива с крайното 6:3 6:4. Българинът демонстрира най-доброто от своята игра и неслучайно не загуби нито веднъж своето подаване, а впоследствие самият той изрази задоволство от представянето си в сблъсъка:

Григор, досега не беше побеждавал Лоренцо, който те надигра в Акапулко преди две години. Какво беше различното този път?

- Този мач беше много отдавна. Лоренцо е страхотен играч, който е много силен и от двете страни. Много талантливо момче. Първите мачове винаги са тежки, а аз си взех и кратка почивка, но се чувствах отлично през целия мач и не изгубих ритъма си в нито един момент. Днес беше един изключително положителен ден за мен на корта и съм наистина доволен от равнището си.

През цялото време беше подкрепян от българската публика, която не спря да скандира твоето име. Колко специално е това?

- Публиката е наистина невероятна и се завръщам всяка година с огромно желание тук. Прекрасно е да имам толкова сериозна българска подкрепа, но и останалата част от публиката беше чудесна и наистина ме накара да се почувствам специално, както всеки друг път - заяви Григор по време на интервюта си на корта.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор след победата: Днес беше един изключително положителен ден на корта за мен Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | виена | григор димитров | иинтервюта

Коментари





Следвайте ни в Facebook