Гришо тренира усилено с Агаси за турнира в Атланта

от в 01:53 на 20.07.2019
Георги Христов

Григор Димитров продължава подготовката си за сезона на твърди кортове в САЩ през лятото. Българинът се готви за следващото си участие - АТР 250 в Атланта през новата седмица. До него на местните кортове е и бившият №1 Андре Агаси. През 2018 по същото време Григор пак тренира с Агаси на същото място.

В Атланта Димитров ще опита да прекъсне серията си от три поредни загуби, която датира от "Ролан Гарос".

С добро представяне в щата Джорджия Димитров може да се завърне в топ 50. Той се е включвал в този турнир само веднъж - през 2011 година. Тогава той отстъпи още на старта от местния представител Раджив Рам.

След като стана ясно преди време, че е приел специална покана за участие, Димитров коментира: "Развълнуван съм да започна лятото на 2019 и сериите на твърди кортове с турнира Atlanta Open. Това ще бъде най-добрата подготовка за мен преди US Open. Не съм участвал в надпреварата отдавна и нямам търпение да се върна."

От създаването си през 2010 само веднъж в Атланта, шампион не е ставал американец. През 2016 това стори Ник Кириос. В този период Джон Иснър има пет титли, включително в последните два сезона.

Жребият за основната схема е тази вечер от 23,00 часа българско време.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Гришо тренира усилено с Агаси за турнира в Атланта Георги Христов
Теми:  
андре агаси | атланта | григор димитров | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в атланта

Коментари





Следвайте ни в Facebook