Хаас: Федерер е гладен за нови успехи и ще направи всичко, за да се завърне

от в 13:34 на 14.10.2021
Диана Андреева

Роджър Федерер със сигурност е доволен от историята, която написа в мъжкия професионален тенис през всичките тези години, но това все още не е достатъчно удовлетворително за швейцареца. Това коментира бивш топ състезател - Томи Хаас. 40-годишният Маесто е изправен пред сериозни физически проблеми през последните повече от 12 месеца, но дори това няма да бъде достатъчно да застане на пътя му и да го спре, отказвайки го от битката отново да блесне под прожекторите на корта.

Федерер сложи преждевременен край на сезон 2021 на Уимбълдън, след като отстъпи на Хуберт Хуркач в четвъртфиналите. Роджър разочарова сериозно своите почитатели, но даде обещание, че ще направи всичко по силите си, за да се завърне обратно. Но ще успее ли на го направи? Ето какво мисли по темата Томи Хаас:

"На Уимбълдън си пролича, че не се чувства във върхова физическа форма, предвижваше се трудно по корта. Но съм убеден, че ще направи всичко, за да се завърне обратно в Тура или по-конкретно обратно на Уимбълдън, защото това е най-подходящият за него турнир.

Той е щастлив от постигнатото до момента, няма как да не бъде. Обича живота си. Вярва, че може да се завърне. Все още е гладен за успехи. Иска в момента, когато се отказва, да го прави по собствено желание, а не заради контузия.

Бъдещето на кариерата му зависи от предстоящата рехабилитация.  Роджър се подложи на операция на коляното, която не е никак лека за един 40-годишен състезател. Именно това ще определи какво предстои от тук насетне за Федерер. Около месец април през 2022 ще стане ясно каква е съдбата му в Тура." - завърши интервюто си Хаас.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хаас: Федерер е гладен за нови успехи и ще направи всичко, за да се завърне Диана Андреева
Теми:  
atp | роджър федерер | томи хаас | федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook