Халеп напомни за най-добрите си дни в Тура и вдигна титлата в Мелбърн!

от в 10:33 на 09.01.2022
Диана Андреева

Симона Халеп уверено върви към доближаване до най-добрата си форма. Преди броени минути бившата водачка на WTA ранглистата се превърна в новата победителка на турнира в Мелбърн. Румънката изигра нов мач на високо равнище и не остави шансове на Виктория Кудерметова, побеждавайки я с 6:2 6:3. 

Шоуто бе гарантирано още след изиграването на първата точка в двубоя. Двете състезателки започнаха с експресни сервис геймове, а след това рускинята първа постави опопентката под напрежение, измъквайки подаването й. Впоследствие Кудерметова можеше да се откъсне напред в резултата, но Халеп не трепна и паритетът се възвърна. Впоследствие Халеп вече бе намерила правилния ритъм и започна да доминира напълно на корта, а отигрванията й поставяха опонентката в невъзможни за отиграване ситуации. Румънката проби на два пъти съперничката си и така сложи точка на откриващата част в своя полза. 

През втората част Халеп продължи да радва препълнените трибуни с невероятни изпълнения. Отделно от това бившата световна номер 1 изцяло наложи доминацията си на корта, докато непредизвиканите грешки взеха връх в играта на Кудерметова и тя не успя да затрудни своята опонентка, която съвсем скоро можеше а ликува с титлата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Халеп напомни за най-добрите си дни в Тура и вдигна титлата в Мелбърн! Диана Андреева
Теми:  
wta | вероника кудерметова | кудерметова | мелбърн | симона халеп | халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook