Хуан Игнасио Лондеро: Австралийците се държат така, сякаш сме болни

от в 12:30 на 23.01.2021
Владислав Риждов

Аржентинецът Хуан Игнасио Лондеро коментира карантинните условия, в които играчите бяха поставени след пристигането им в Австралия:

"Разбира се, започваш да изпускаш нервите си. Не казвам, че не трябва да бъдем изолирани, но след пет отрицателни теста....Австралия има много странни правила.

Наистина ми е трудно да се справя с всичко това. Дори по време на карантината в Аржентина, поне можех да изляза в двора на къщата, а тук не ни е позволено да отваряме прозорците. Освен това се държат доста грубо с нас. Взимат ни проби всеки ден и това започва да става изморително. Те ни гледат като някакво недоразумение. Чукат силно на вратата, хвърлят торбите на пода. Охраната ни гледа, така че да се страхуваме допълнително, а всяко наше действие се следи под лупа.

На втория или третия ден ни донесоха сандвичи. Момчета, ние сме професионални спортисти и спазваме диета. Не казвам да готвите за всеки поотделно, но поне можехте да се справите и без сандвичи. По-късно започнаха да ни дават ваучери на стойност сто австралийски долара като всяка от поръчките ни е проверявана внимателно".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хуан Игнасио Лондеро: Австралийците се държат така, сякаш сме болни Владислав Риждов
Теми:  
atp | интервю | хуан игнасио лондеро

Коментари





Следвайте ни в Facebook