Яхта, морски забавления и много усмивки: Лятната ваканция на Джокович и семейството му (снимки)

от в 15:57 на 22.07.2023
Мирела Николова

Миналата неделя Новак Джокович претърпя поражение във финалния сблъсък на Уимбълдън срещу Карлос Алкарас, като по този начин сърбинът се раздели с мечтата си да оформи т.нар. Календарен шлем през настоящия сезон. Изглежда обаче, рекордьорът по "мейджър" трофеи вече е оставил разочарованието зад гърба си и е решил да се отдаде на заслужена почивка, преди да стартира подготовката си за турнирите на твърди кортове в САЩ.

През вчерашния ден Ноле и цялото му семейство са пристигнали със своята яхта "Тара" в хърватския град Дубровник, където отсядат за втора поредна година. В социалните мрежи се появиха множество кадри от първия ден ваканция на тенисиста, който се наслаждава на плажната ивица на Адриатическо море заедно със съпругата си и двете им деца. 

Още след края на Уимбълдън 23-кратният носител на титли от Големия шлем обяви, че ще пропусне Мастърс надпреварата в Торонто и планира да се завърне в игра за турнира от същата категория в Синсинати (13-20 август), като именно състезанието в Охайо ще бъде и единствената му спирка преди Откриващото първенство на САЩ (28 август - 10 септември).


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Яхта, морски забавления и много усмивки: Лятната ваканция на Джокович и семейството му (снимки) Мирела Николова
Теми:  
atp | йелена джокович | любопитно | новак джокович | стефан джокович | тара джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook