Ясен е началният час на доиграването на двубоя между Григор Димитров и Франсис Тиафо!

от в 00:01 на 09.07.2023
Мирела Николова

Григор Димитров продължава да показва феноменална игра на Уимбълдън и през вчерашния ден изцяло надиграваше световния №10 Франсис Тиафо, преди сблъсъкът им да бъде прекъснат поради дъжд при резултат 6:3 6:2 1:2 в полза на българина. В крайна сметка доиграването на срещата бе отложено за неделния ден, като българинът ще има възможност да намери място на своя първи 1/8-финал на "свещената трева" от 6 години насам.

Сблъсъкът между най-добрия ни тенисист и американския представител ще бъде подновен не преди 14:30 часа българско време, когато двамата ще излязат на корт №2 във втория двубой от програмата. Това ще се случи веднага след края на срещата между Маркета Вондрушова и Мари Бузкова.

В първите два сета първата ни ракета надиграваше американския тенисист по всички възможни параметри и световният №10 изглеждаше напълно безпомощен срещу съвършената продукция от страна на нашия сънародник, а сега за нас остава надеждата, че продължителната пауза няма да промени съотношението на силите и през днешния ден Гришо ще довърши започнатото.

Корт №2 (начало 13:00 часа):

1. Маркета Вондрушова - Мари Бузкова

2. Григор Димитров - Франсис Тиафо (довършват при резултат 6:2 6:3 1:2)

3. Роман Сафиулин - Денис Шаповалов

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясен е началният час на доиграването на двубоя между Григор Димитров и Франсис Тиафо! Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | програма | уимбълдън | франсис тиафо

Коментари





Следвайте ни в Facebook