Ясни са съперничките на Пиронкова и Томова на турнира в Нотингам!

от в 17:52 на 14.06.2021
Диана Андреева

Сезонът на трева е вече в разгара си, а двете ни топ състезателки Цветана Пиронкова и Виктория Томова ще участва на една и съща надпревара, като това се явява тази с награден фонд от 100 хиляди долара в Нотингам. С участието си на турнира Томова и Пиронкова ще се подгогвят за предстоящия Уимбълдън, в който и двете са потвърдили, че ще се включат. Жребият на W-100 Nottingham Open беше изтеглен по-рано през деня, а ето какво отреди той:

Пиронкова не попадна на особено приятна част от схемата. Цвети ще срещне втората поставена Нао Хибино още на старта. При победа втората ракета на страната ни ще играе с квалификантка или Камила Ракхимова, а в спор за място на 1/2-финалите би се изправила срещу Тимеа Бабош. В тази половина на схемата се намира и другата ни представителка - Виктория Томова. 

Вики ще открие кампанията си на трева срещу французойката Оушън Додих. Поставената под номер седем може да срещне квалификантка или представителката на домакините Саманта Мъри Шаран, а следващото препятствие според ранкинга пред нея е Кристина Макхейл. Евентуален български двубой можем да видим чак в 1/2-финалната фаза, но как точно ще се развие надпреварата предстои да наблюдаваме.

Пълният жребий можете да видите тук.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясни са съперничките на Пиронкова и Томова на турнира в Нотингам! Диана Андреева
Теми:  
бгтенис | виктория томова | жребий | нотингам | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook