Явно е нередно да запазиш нещо лично: Йелена Джокович не пропусна да защити съпруга си

от в 19:46 на 09.11.2022
Калоян Соколов

През последните дни най-обсъжданата тема в тениса е свързана с напитката, която Новак Джокович прие по време на своя полуфинален двубой от Мастърса в Париж. Дотук нещата изглеждат напълно нормално, защото всеки тенисист гледа да остане добре хидратиран в хода на мачовете си, ала по-интересното беше свързано с начина, по който въпросното вещество достигна до сърбина.

Неговият физиотерапевт Улисес Бадио изсипа въпросната субстанция в бутилката на 21-кратния шампион от Шлема, като се прикриваше през цялото време, а щом забеляза как бива сниман в този момент, то помоли хората около него да се позиционират по такъв начин, че да пречат на камерата. Само няколко секунди по-късно пък Джокович вече можеше да изсмуче съдържанието на шишето, което ни показа как със сигурност не става въпрос за някаква течност, а по-скоро за несмесени енергийни добавки или изотоничен прах, чрез които тенисистът цели да възстанови част от енергията си.

Самият Ноле категорично отбягва темата още от Уимбълдън, когато за пръв го видяхме да приема от низвестната субстанция, която определи като "магическа отвара", а оттогава темата така и не беше повдигана отново от журналистите. Сега обаче на балканеца ще му е доста по-трудно да запази мълчание, защото видеото от случката беше разпространено от известния британския журналист Деймън Райли, чиято позиция е за пълна прозрачност спрямо приеманите вещества от играчите на корта, а неговият колега Бен Ротеберг за пореден път не пропусна да покаже неприязънта си към сърбина, обвинявайки целия му щаб в безкрайно съмнително поведение.

Всички тези негативни коментари от пресата явно са дошли в повече на Йелена Джокович, която не пропусна да контрира споменатите господа със следните редове в социалните мрежи:

"Не виждам нищо нередно. Виждам хора, които се опитват да запазят някаква дискретност в работата си, само че явно живеем в свят, където всеки има право да насочи камера към теб, когато си поиска. Явно в днешни дни е нередно, ако искаш да запазиш нещо лично" - категорична е половинката на един от най-великите играчи в историята на тениса.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Явно е нередно да запазиш нещо лично: Йелена Джокович не пропусна да защити съпруга си Калоян Соколов
Теми:  
аtp | йелена джокович | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook