Играй и спечели награда от Head с Tennis.bg

от в 11:05 на 25.09.2020
Валери Андреев

В понеделник започва последният за сезона турнир от Големия шлем в необичайната 2020 година - Откритото първенство на Франция по тенис, ние от Tennis.bg подновяваме своята традиционна игра с прогнози. Както винаги тя ще включва много емоции, бързи и точни реакции и, разбира се, доза късмет, които ще определят нашия нов шампион след подновяването на сезона. В течение на всеки един ден ще бъдат предлагани най-интересните двубои, които всеки потребител ще може да предвижда. Предложените за деня прогнози ще бъдат с различна сложност и това ще бъде определяно чрез степенуване с точки.

Както повелява и традицията на нашите игри, най-добре представилите се участници ще заслужат различни награди предоставени от HEAD България.

  • Най-добрият ще получи тенис сак от HEAD
  • Класиралият се на второ място ще спечели раница HEAD
  • Третият най-добър ще получи шапка HEAD

**Всички картинки са илюстративни - тенис сакът и тенис раницата не включват ракети

Включете се в играта!

Също така отново ще може да се възползвате от допълнителни бонуси. Първият е начален за 50 точки - ако споделите играта с приятелите си във Facebook. Това трябва да стане чрез специалния линк за целта в секцията на играта. Вторият е свързан с шампионите в надпреварата - до 100 допълнителни точки. Можете да добавите по 50 за всеки един познат. Тук срокът за участие е до 6(шести) октомври до 11:00 часа.

Отново ще припомним, че щом прогнозирате мач, вие залагате 10 точки. Ето защо не бива да ви учудва, ако в самото начало имате отрицателен актив. При правилно прогнозиране бързо може да спечелите много повече. При отказване на състезател в хода на определен мач, заложените 10 точки ще се възстановяват. Както и в предходни игри, за да участвате в разпределението на наградите, трябва да сте прогнозирали минимум 30 срещи в хода на цялото състезание. Всички разпоредби и условия към играта, а също програмата на двубоите, вижте в секцията "Игра"!

Надяваме се да видим всички вас, част от играта и както винаги да споделим много и незабравими моменти по време на тазгодишния Ролан Гарос.

При възникнали въпроси може да се свържете с нас чрез: [email protected]


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Играй и спечели награда от Head с Tennis.bg Валери Андреев

Коментари





Следвайте ни в Facebook