Играй и спечели с Tennis.bg и HEAD по време на "Ролан Гарос"

от в 11:38 на 24.05.2019
Георги Христов

В неделя започва вторият за сезона турнир от Големия шлем в тениса - Откритото първенство на Франция. В тази връзка Tennis.bg отново ще предложи своята традиционна игра с прогнози.

Всеки един ден от надпреварата ще може да отгатвате развоя на мачовете на своите любимци, да трупате актив, а при успешно представяне и да спечелите. Този път ще бъдат отличени първите трима в крайното класиране. Победителят ще заслужи тенис ракета от HEAD, а неговият подгласник маратонки. Третият в класирането ще вземе тенис сак- също от HEAD.

По време на всеки един от двете седмици на "Ролан Гарос" ще бъдат предлагани най-интересните мачове, които ще можете да прогнозирате. Те ще бъдат с различна сложност и именно на тази база, ще носят различен брой точки, определен от екипа на сайта.

Също така отново ще може да се възползвате от допълнителни бонуси. Първият е начален за 50 точки - ако споделите играта с приятелите си във Facebook. Това трябва да стане чрез специалния линк за целта в секцията на играта.

Вторият е свързан с шампионите в надпреварата - до 100 допълнителни точки. Можете да добавите по 50 за всеки един познат. Тук срокът за участие е до 2(втори) юни включително.

Отново ще припомним, че щом прогнозирате мач, Вие залагате 10 точки. Ето защо не бива да Ви учудва, ако в самото начало имате отрицателен актив. При правилно прогнозиране бързо може да спечелите много повече.

При отказване на състезател в хода на определен мач, заложените 10 точки ще се възстановяват.

Както и в предходни игри, за да участвате в разпределението на наградите, трябва да сте прогнозирали минимум 30 срещи в хода на цялото състезание.

Всички разпоредби и условия към играта, а също програмата на двубоите, вижте в секцията "Игра"!

При възникнали въпроси може да се свържете с нас чрез: [email protected]

ПРОГНОЗИРАЙТЕ МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВИ КРЪГ!


Ето как да гледаме тенис мачовете БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Играй и спечели с Tennis.bg и HEAD по време на "Ролан Гарос" Георги Христов
Теми:  
head | head българия | ROLAND GARROS | ролан гарос | ролан гарос игра | тенис | тенис бг | тенис прогнози

Коментари
Следвайте ни в Facebook