Иснър: Григор е изключителен атлет; може да прави неща, които малко други умеят

от в 18:10 на 23.01.2022
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не успя да извлече най-доброто от началото на сезона си, след като напусна Откритото първенство на Австралия още във втори кръг след загуба в четири сета от Беноа Пер. Сега на родния ни представител му предстои участие на изцяло новата надпревара от категория АТР 250 в Далас, която ще се проведе в седмицата между 7 и 13 февруари. До този момент сред останалите участници, чиито имена са обявени от организаторите на турнира, са местните любимци Джон Иснър и Райли Опелка. 

В свое скорошно интервю пред D Magazine Иснър коментира участието на нашето момче и го определи като нещо наистина значимо за надпреварата, а същевременно не пропусна да обърне внимание на качествата, които притежава нашият състезател.

"Димитров планира да играе в Акапулко по-късно през февруари, следователно иска да намали възможно най-много пътуванията си. Беше страхотно, че успяхме да го привлечем в Далас. Ако гледате по-рядко тенис, то е възможно да не сте чували за него, но той е невероятен тенисист. Изключителен атлет е. Може да прави такива неща на корта, които много малко играчи умеят, и е наистина огромно удоволствие да го наблюдаваш в игра", каза американецът.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иснър: Григор е изключителен атлет; може да прави неща, които малко други умеят Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | джон иснър | интервю | любопитно | тенис турнир в Далас

Коментари





Следвайте ни в Facebook