Иснър: Не съм готов за емоциите в момента; искам да бъда запомнен просто като добър човек

от в 20:08 на 01.09.2023
Мирела Николова

През вчерашния ден Джон Иснър изигра своя последен двубой в професионалния тенис, отстъпвайки на сънародника си Майкъл Мо в петсетова битка. Впоследствие Биг Джон не успя да сдържи емоциите си и на последвалата си пресконференция се разплака, като за пореден път разкри колко тежко му е да се раздели с професионалния спорт.

"Тенисът е огромна част от живота ми и ми е изключително трудно да кажа сбогом. Всеки знае, че този момент все някога ще настъпи, но не съм подготвен за емоциите, които ме обземат в момента. Най-важното от всичко е, че извън корта имам един невероятен живот и нямам търпение да изживея всяка секунда от него занапред.

Какво е моето наследство в тениса? Не мога да кажа със сигурност. Искам най-вече да бъда запомнен от моите колеги като човек, с когото лесно можеш да се разбереш извън корта. Мисля, че съм имал страхотни взаимоотношения както с предшествениците ми и моите връстници, така и с по-младите играчи. Винаги ще бъда насреща, когато се нуждаят от помощ. Искам моето наследство да бъде това, че съм приветлив и добър човек", сподели 208-сантиметровият американец през сълзи.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иснър: Не съм готов за емоциите в момента; искам да бъда запомнен просто като добър човек Мирела Николова
Теми:  
atp | us open 2023 | джон иснър | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook